Проросійський блогер на Херсонщині продає «політичні маски»!?

Користувач соціальної мережі «Facebook» – «Владимир Ярмаков» нещодавно оприлюднив доволі цікавий пост:

«Російська Федерація вже сьомий рік намагається знищити Україну, а оскільки цивілізований світ і міжнародні санкції стримують акаїну-агресора від повномасштабного вторгнення, РФ доводиться використовувати гібридні способи для розвалу України.

Одним із таких прийомів є створення «говорячих голів» та популяризація проросійських активістів. Останні до речі, періодично опиняються на лаві підсудних, але нажаль ще не всі. Прокремлівські консерви інколи частіше, інколи не зовсім часто намагаються штучно створити напругу всередині суспільства, маніпулюючи суспільною думкую. При цьому, варто пам’ятати, що наївні люди для цих маніпуляторів це не більше ніж «розхідний матеріал».

Одним із таких проросійських маніпуляторів на Херсонщині є Кирило Сремоусов. Це саме та особа, яка за досить невеличкий час, дуже багато змінила різних політичних партій. Наразі він є членом проросійської партії «Держава». На початку травня цього року вказана псевдо політсила влаштувала шабаш в Києві.

Сама партія «Держава», яка вже навіть з самої символіки має яскраві натяки на СРСР, нещодавно опублікувала свою «програму». У ній адепти «руського світу» закликають до введення планової економіки (в сучасному світі це неможливо зробити і Радянський Союз це довів своїм розвалом).

Крім цього, в основному складі цього балагану є такі заплямовані проросійські персонажі як Дмитро Василець, який в 2015 році взаємодіяв із сепаратистами і надавав послуги проекту «Новоросія ТВ» та займався антиукраїнською діяльністю, за що і отримав потому реальний тюремний строк. Він до речі став лідером цього збіговиська.

Ще однією «зашкварною особою» є Вікторія Шилова, очільниця руху «Антивойна», який прямо таки кричить про порушення Україною усіх норм ведення війни, розповідає історії про політв’язнів київського режиму (утримуваних в СІЗО за сепаратизм). Миротворець публікував свого часу дампи з електронних пошт, де вона спокійно листується з т.зв. «Міністерством інформації ДНР», надсилає листи на ім’я Захарченка, тощо. І знайти фото де вона сама фігурує із Захарченком, до речі, не так складно. Шилова не перший день в українській політиці – раніше вона вже балотувалася від РПЛ, а також була депутатом Дніпропетровської облради від Опоблоку. За деякими даними, Шилова – кума Олександра Вілкула.

Всі ці персонажі одноголосно підтримали кандидатуру Кирила Стремоусова від партії «Держава», якого висунули на участь у довиборах у Народні депутати України по 184 мажоритарному округу.

Кирил Стремоусов – типовий персонаж, який за криваві російські гроші не проти робити з вашого мозку жижу прямо в онлайн-режимі, що він активно демонструє на своїх каналах у YouTube, які періодично баняться.

Додаткової комічності додає той факт, що на сайті партії «Держава» можна за якихось 50 грн купити маску від ковіду з партійним брендингом в кольорах прапору УРСР та РФ. Невже Кирило Стремоусов відмовився від своєї «антиковідної повістки» і зайнявся «підприємницькою діяльністю»!?)».

About Херсонець Олександр

View all posts by Херсонець Олександр →

One Comment on “Проросійський блогер на Херсонщині продає «політичні маски»!?”

Залишити відповідь