Ураган “Майкл” продовжує наносити потужні удари по США

Близько 500 тис. Людей залишилися без електрики в штатах Алабама, Джорджія і Флорида в результаті удару урагану “Майкл”, повідомляє Херсон Таймс

Значно пошкоджені житлові будинки, розбиті вікна і вітрини магазинів, багато вулиць затоплені.

Читайте також: Піротехніки ДСНС знищили 2 боєприпаси часів минулих війн

Для ліквідації наслідків удару стихії у Флориді задіяні тисячі співробітників екстрених служб і 2,5 тис. Військових. На території штату організовано більше 50 пунктів тимчасового розміщення, в них зараз перебуває майже 7 тис. Чоловік.

Серйозно постраждав від урагану місто Панама-Сіті у Флориді. По всьому місту повалені дерева, обірвані лінії електропередачі.

За останніми даними, жертвами стихії стали двоє людей. Один чоловік помер напередодні у Флориді після того, як на нього впало дерево. Ще одна людина – в Джорджії.

Ураган “Майкл” досяг Флориди напередодні, тоді йому було присвоєно передостання по потужності категорія за шкалою Саффіра-Сімпсона. Потім він обрушився на штати Алабама і Джорджія.

Раніше в четвер національний центр США з попередження ураганів повідомив, що “Майкл” ослаб до першої з п’яти категорій. Однак метеорологи попередили, що небезпека як і раніше зберігається.

Для Флориди “Майкл” став найпотужнішим ураганом, які досягли північно-західного узбережжя штату, за всю історію спостережень – з 1851 року.

One Comment on “Ураган “Майкл” продовжує наносити потужні удари по США”

Залишити відповідь