У Новій Каховці рятувальники ліквідували пожежу у квартирі

12 листопада о 15:00 на пульт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні м. Нова Каховка надійшло повідомлення про виникнення пожежі в багатоповерховому будинку по вул. Затишній.
На місце події одразу ж виїхав черговий караул підрозділу у складі трьох відділень. По прибуттю рятувальники побачили, що горить квартира на дев’ятому поверсі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в газодимозахисних апаратах. Пожежу вдалось ліквідувати о 16:25. Вогнем знищено приміщення кухні та коридор площею 20 кв. м. Завдяки злагодженим та швидким діям рятувальників вдалось запобігти розповсюдженню вогню на інші кімнати та на сусідню квартиру, де через високу температуру вже почалось пошкодження оздоблення стін.
Під час з’ясування обставин стало відомо, що на момент виникнення пожежі власника квартири вдома не було. Йому зателефонували сусіди та повідомили, що з квартири йде дим. Чоловік швидко приїхав та відкривши двері квартири побачив вогонь, і одразу зателефонував до рятувальників.
Причина пожежі встановлюється.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь