У Служби порятунку Херсонщини з’явився пересувний вузол зв’язку

16 листопада в День працівників радіо, телебачення та зв’язку у Служби порятунку Херсонщини відбулася визначна подія. Цього дня в районі Раденського лісництва відбулися перші випробування із розгортанням пересувного вузла зв’язку Головного управління на базі автомобіля підвищеної прохідності УАЗ 452.

Переобладнання автомобіля власними силами провели фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення і Центру оперативного зв’язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Головного управління. Автомобіль забезпечено автономним джерелом електроживлення із розрахунку 72 години безперервної роботи та обладнано сучасними засобами радіо,- та супутникового зв’язку; комплектами CDMA та IP телефонії; цифровим відеозв’язком із можливістю відеофіксації та трансляції в режимі «OnLine» до оперативно-чергової служби Головного управління.

Під час випробувань особовий склад Центру оперативного зв’язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Головного управління продемонстрував необхідні навички щодо організації та проведення відеоконференцзв’язку, встановлення ІР-телефонного з’єднання, налагодження засобів  зв’язку, обміну оперативною інформацією та готовий до виконання завдань за призначенням. Отож, тепер у разі будь-якої надзвичайної ситуації можна сподіватися, що інформація з місця події однозначно буде оперативною і точною.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь