У Херсоні рятувальники спільно з працівниками торгівельного центру «Нова лінія» відпрацювали дії при гасінні умовної пожежі

24 лютого ще до відчинення закладу в торгівельному центрі ПрАТ «Нова Лінія» за участі особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Корабельного району відбулися практичні заняття з пожежної безпеки з персоналом. Спершу присутнім довели статистику пожеж та алгоритм дій у випадку пожежі. А далі розпочалась практична частина. За задумом задимлення сталось у торгівельному закладі через загорання залишків дерев’яних піддонів на вантажному подвір’ї. Одразу на номер «101» поступає сигнал про пожежу та відбувається евакуація персоналу. Працівники торгівельного залу намагаються загасити пожежу за допомогою пожежних кранів та первинних засобів пожежогасіння. Прибуває пожежний автомобіль 14-ї ДПРЧ, стає на джерело водопостачання, особовий склад розгортає рукавну лінію та ліквідовує пожежу. Також працівники торгівельного центру попрактикувались у користуванні вогнегасником.
Підбиваючи підсумки цих занять, слід зазначити, що такі спільні заходи необхідно проводити і надалі, адже учасники отримують нові й закріплюють вже набуті навички злагодженої командної роботи із забезпечення пожежної безпеки об’єкту.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь