Херсонські маршрутки: озвучено новий графік та тарифи

Маршрутки в Херсоні курсуватимуть з 4:30 до 23:00, про це пише видання Херсон Таймс з посиланням на Херсонський вісник

Читайте також: Штурм херсонцями вранішньої маршрутки на “Шуменському”. Відео

Принаймні подібний графік зазначено у проекті рішення Виконкому Херсонської міської ради, який 30 жовтня має розглянути питання підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті Херсона з 4-х до 6-ти грн. в денний час та до 8 грн. в нічний час доби.

Нагадаємо, що в соцмережах активно обговорюють фото херсонської маршрутки, яка обганяє по узбіччю легковика

Зокрема проектом пропонується 4 пункти:

  1. Встановити Підприємствам-перевізникам, що надають послуги з організації перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Херсоні, тариф на послуги з перевезення пасажирів та багажу  у період доби з 04:30 до 20:00 в розмірі 6,00 грн за одну поїздку, а у період доби з 20:00 до 23:00 − в розмірі 8,00 грн за одну поїздку.
  2. Рекомендувати Підприємствам-перевізникам здійснювати перевезення дітей шкільного віку від 06 до 14 років у період з 01 вересня до 01 червня, у дні навчання, з понеділка по п’ятницю, автобусами на міських маршрутах за тарифом у розмірі 3,00 грн за одну поїздку пасажира, за умови пред’явлення учнівського квитка.
  3. На виконання пункту 2 цього рішення, управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради (Віркун М.А.) укласти з Підприємствами-перевізниками (за згодою) додаткові угоди до договорів про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування.
  4. Підприємствам-перевізникам до 01.02.2019 обладнати транспортні засоби, які залучено до обслуговування міських автобусних маршрутів загального користування, GPS-трекерами та надати онлайн-доступ до даних з установлених GPS-трекерів управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради  для організації та управління рухом автобусів.

Залишити відповідь