Херсонця оштрафували за виїзд на узбіччя в заповідній зоні

Херсонці ігнорують законодавство про охорону навколишнього середовища. Справи про притягнення їх до відповідальності розглянув Очаківський районний суд Миколаївської області.

Про це пише видання Херсон Таймс з посиланням на Херсонські факти

Так, мешканка Херсона відпочивала в наметі на Кінбурнській косі в районі села Покровка Очаківського району. А з липня були змінені правила відпочинку в цій місцевості: ставити намети можна лише в 5 певних місцях. Жінка ж встановила її так, як було зручно: трохи південніше, ближче до моря і поза рекреаційного пункту. За порушення правил охорони і використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду суд оштрафував херсонка на 170 гривень.

Стільки ж заплатить ще один порушник з Херсона. Чоловік проїхав 5 метрів поза дороги загального користування на Кінбурнській косі в районі того ж населеного пункту. І так вийшло, що ця узбіччя входить в зону, що охороняється, по якій їздити на машині не можна.

Нагадаємо, на Кінбурнській косі змінили правила відпочинку та конкретно установки наметів. Так простіше контролювати відпочиваючих в національному природному парку “Білобережжя Святослава”, розташованому в Очаківському районі, і простіше прибирати території, адже люди залишають після себе купи сміття. Херсонці регулярно трапляються на порушення природоохоронного законодавства, відпочиваючи за звичкою.

Залишити відповідь