Депутати ознайомились з новими форматами роботи херсонського театру

Депутати ознайомились з новими форматами роботи херсонського театру

Депутати обласної ради ознайомились з новими форматами та методами роботи Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша в умовах пандемії COVID-19.

За словами керівника закладу Олександра Книги, коронавірус суттєво змінив плани херсонського театру на 2020 рік, зокрема перенесено на осінь проведення міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», який, до речі, мав розпочатися саме сьогодні, 22 травня. Проте, прапор фестивалю був символічно піднятий сьогодні і буде висіти до тих пір, поки не пройде фестиваль, – таке рішення прийняв театральний колектив.

Наразі йдуть роботи над двома новими локаціями – театральною залою під великою сценою та театральним двориком. Відкриття театрального майданчику у внутрішньому подвір’ї театру відбудеться вже завтра, 23 травня, а 29-го на ньому зіграють першу виставу – музичну програму «Музичний коктейль для гурманів», яка мала відбутись 18 березня та 22 квітня. Сцена схована від зайвих поглядів і створює затишну атмосферу для приємного і безпечного відпочинку на свіжому повітрі.

У рамках візиту депутати мали унікальну можливість оглянути закулісся театру: сцену, репетиційні зали, гримерки та кімнату реквізиторів.

About Херсонець Олександр

View all posts by Херсонець Олександр →

Залишити відповідь