За гроші херсонських платників податків “опозиціонер” політик намагається прийти до влади

опозиціонер

У ЗМІ вже не перший день обговорюють початок передвибочих перегонів у Херсоні. Хто цьогоріч стане переможцем місцевих виборів – представник чинної влади, чи може опозиціонер? Питання залишається відкритим. Проте спраглі до влади чиновники розпочинають агітацію та передвиборчу кампанію. Дехто навіть за державні кошти.




Так політик, відомий своєю опозиційною, нібито позицією, Єгор Устинов проводить інформаційну кампанію за кошти херсонських платників податків. Адже комунальне підприємство, яким він керує, нещодавно заявило про необхідність додаткового фінансування у розмірі 6 млн гривень. З цієї суми 120 тисяч бюджетних коштів отримав представник онлайн-видання у Херсоні. Ці кошти витрачені ніби на підтримку іформаційної кампанії “Херсонелектротрансу”, проте про тролейбуси написали 6 разів, а про політика Устинова 16. Про це пишуть на порталі “Херсон online“.

Прокоментував дії чиновника Андрій Ткаченко. Зазначивши, що політична кампанія Устинова базуватиметься на опозиції до влади. Але слід задуматися, чи може людина, яка і зараз ніби-то знаходиться в опозиції, отримувати такі посади від очільника міста.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - %D0%91%D0%B5%D0%B7-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8.png

Новости Херсона телеграм

 

About Херсонець Олександр

View all posts by Херсонець Олександр →

Залишити відповідь