Лоукостер Wizz Air відкрив два нових рейси з України в Німеччину

Лоукостер збільшить тижневу частоту виконання рейсів по популярних напрямках. Лоукостер Wizz Air з 1 липня відкрив рейси з Києва до Берліна (аеропорт “Шенефельд”) і Франкфурт. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

“У 2018 році авіакомпанія подвоює свою діяльність в Україні”, – заявила в. о. керівника корпоративних комунікацій авіакомпанії Соріна Ратц.

Обслуговує нові рейси Airbus A320.

Раніше Wizz Air розмістив третій літак на своїй базі в аеропорту “Київ” (Жуляни). Це дозволило лоукостер відкрити нові рейси з Києва до Лісабона, Таллінн і Берлін. Також авіакомпанія Wizz Air призначила нові рейси з Києва і Харкова. Крім того, лоукостер збільшить тижневу частоту виконання рейсів по семи популярних напрямках, додавши в цілому 24 польоти на тиждень.

Нагадаємо, раніше Wizz Air змінив правила провезення ручної поклажі. Тепер гарантовано проносити ручну поклажу в салон зможуть лише пасажири з Wizz Priority. Ручна поклажа інших пасажирів може міститися в багажний відсік. Вимоги до обсягу і вазі речей, які можна провезти безкоштовно, залишилися колишніми.

Залишити відповідь