«Національний корпус» виніс попередження херсонському лідеру партії «За Життя». Відео

5 жовтня у Херсонському окружному суді проводилось судове засідання з проблемних питань реорганізації закладів освіти Іванівської ОТГ.

Про це пише видання Херсон Times.

Напередодні засідання представники «Херсонської народної самооборони» закликали патріотичні об’єднання відреагувати на спроби піаритися на вказаній проблематиці лідеру місцевого осередку партії «За життя» Андрію Клочку, в минулому активісту «Українського вибору» В.Медведчука, якого вони вважають «російською консервою» та «п’ятою колоною Кремля».

На заклик відгукнулись члени патріотичного формування «Національний корпус», активісти якого разом із «Самооборонівцями» також взяли участь у засіданні, а наприкінці заходу недвозначно попередили потенційних посібників агресора.

Зокрема, голова Херсонського «Нацкорпусу» Захар Терещенко публічно заявив лідеру місцевого осередку «За життя» Андрію Клочку: «Ми все відстежуємо, ми дивимось за вами, ніхто не забув подій 2014 року, якщо ви знову будете підіймати хвіст, ми не дозволимо у місті сепаратистського шабашу!»
Як не дивно, вказане спілкування пройшло у досить коректній формі без застосування фаєрів, зеленки та іншого антуражу.

При спілкуванні Клочко запропонував потиснути Захару руку на знак примирення, проте останній не став цього робити, демонструючи своє непримиренне ставлення до натхненників та посіпак «руського миру».

Залишити відповідь