На Херсонщині обірвався ліфт з людьми в середині

У житловій багатоповерхівці на Херсонщині обірвався ліфт з людьми, про це повідомляє Херсон Таймс з посиланням на Новий день.

Сьогодні, 27 жовтня, близько полудня на вулиці Миру в Олешках, підйомник під час руху злетів з напрямних, і гримнула вниз – падіння було неконтрольованим. На місце прибули поліцейські і рятувальники. Розповідає начальник Олешківського відділу ДСНС України, підполковник Сергій Іванча: «Повідомлення про падіння підйомника надійшло до нас від поліції. Прибувши на місце, рятувальники виявили кабіну ліфта, що застрягла між першим поверхом і підвалом. Звідти долинали крики людей. Наші бійці пустили в хід гідравлічні ножиці, і з їх допомогою розтиснули стулки металевих дверей. Усередині кабіни знаходилися жінка і літній чоловік. При зовнішньому огляді ніяких слідів ран або травм на них не виявили. Однак було видно, що люди перелякані і знаходяться в шоковому стані ».

Зараз причини падіння ліфта з’ясовує поліція. На місці також працюють фахівці підприємства, що обслуговує злощасний підйомник. Ситуації вони не коментують, посилаючись на зайнятість і небажання відволікатися.

One Comment on “На Херсонщині обірвався ліфт з людьми в середині”

Залишити відповідь