На Херсонщині у селі Добропілля відкрито місцеву пожежну охорону

11 грудня відбулося відкриття місцевої пожежної охорони у селі Добропілля Долматівської об’єднаної територіальної громади Голопристанського району. Відтепер новостворена місцева пожежна команда ліквідовуватиме пожежі на території громади, до якої входить сім сільських населених пунктів.
В. о. голови Долматівської ОТГ Алла Баранова зазначила, що функціонування новоствореної місцевої пожежної охорони значно підсилить протипожежний захист у їх місцевості, вплине на оперативне реагування на виклики, максимально скоротить час прибуття вогнеборців на місце пожежі. Заступниця начальника Головного управління обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій Катерина Гаврилова щиро подякувала присутнім за небайдужість до безпеки людей, підкреслила важливість цієї події для всієї громади та обласного рятувального відомства.
З нагоди відкриття місцевої пожежної охорони присутніх привітав місцевий вокальний колектив «Добропільські кралі». А члени пожежної команди одразу випробували пожежну техніку та спорядження.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь