Першими на районному етапі обласного фестивалю ДЮП стартували новотроїцькі школярі

15 березня у смт Новотроїцьке на базі місцевої гімназії проведено районний етап обласного Фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь команди 13-ти загальноосвітніх навчальних закладів Новотроїцького району.

Організаторами проведення Фестивалю є Новотроїцький районний сектор Управління ДСНС України у Херсонській області та Відділ освіти Новотроїцької районної державної адміністрації.

Мета фестивалю  – засвоєння учнями правил безпеки життєдіяльності,  зацікавлення школярів та педагогічних працівників у створенні в кожному загальноосвітньому навчальному закладі дружин юних пожежних з метою поширення руху юних рятувальників в Україні, вивчення традицій та історії служб пожежної безпеки та цивільного захисту України.

Оцінювання учасників проводилося за критеріями: актуальність теми, змістовність, оригінальність ідеї, гумор, літературний рівень тексту, гармонійне поєднання музики з текстом.

У підсумку журі визначило три переможця: 3-тє місце у команди Новотроїцької ЗОШ № 1, 2-ге – у команди Чкалівської ЗОШ, на 1-му місці команда Новотроїцького НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія”. Саме ця команда представлятиме район на обласному етапі фестивалю.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь