Рятувальники провели тренінг з персоналом ТРЦ «Фабрика» щодо безпечної та швидкої евакуації людей на випадок пожежі

Одним з найпростіших та найефективніших заходів з попередження надзвичайних ситуацій та вдалої ліквідації їх наслідків є навчання населення, зокрема працюючого, правильним діям під час таких ситуацій.

Так, 13 квітня працівники Дніпровського райвідділу ГУ ДСНС м. Херсона провели інформаційно-роз’яснювальну бесіду та практичне тренування щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації з працівниками кінотеатру «Мультиплекс» та ТРЦ «Фабрика». Персоналу розповіли про основні правила пожежної безпеки: проведення безпечної та швидкої евакуації, першочергові дії на випадок стрімкого поширення полум’я та сильного задимлення в приміщенні, вмінні користуватись первинними засобами пожежогасіння. Під час проведення тренування працівники перевіряли справність пожежної автоматичної сигналізації та систем управління  евакуації.

Також, співробітники Служби порятунку показали як правильно користуватися порошковими вогнегасниками та після відповідного інструктажу надали можливість усім бажаючим спробувати власноруч загасити умовну пожежу.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь