Укрпошта і Нова пошта повідомили про затримки в доставці (перелік областей)

Укрпошта і Нова пошта повідомили про затримки в доставці
 У зв’язку зі складними погодними умовами провідні поштові оператори України попередили своїх клієнтів про можливі затримки в доставці кореспонденції та вантажів.

Так, на сайтах Нової пошти та Укрпошти постійно оновлюється список областей, де українці отримають свої посилки із затримкою.

Станом на 1 березня Укрпошта затримує доставку в таких областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Харківська, Херсонська, Черкаська та м.Київ.
У Новій пошта повідомили, що станом на сьогодні рух частини автомобілів компанії обмежена, на дорогах працює спецтехніка. У зв’язку з цим можливі затримки поставок із / в Київську, Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку, Черкаську, Кіровоградську, Полтавську, Одеську, Миколаївську, Херсонську, Луганську і Донецьку області.
Інші оператори також повідомляють про проблеми з доставкою. Так, поштова служба Інтайм опублікувала перелік областей і населених пунктів, куди посилки дійдуть із запізненням.

Залишити відповідь