У Херсоні відбулася “битва” роботів

13 команд учнів з різних освітніх закладів міста та області дали старт новому потужному проекту, який створений на базі Херсонського державного університету, повідомляє Херсон Таймс.

Той, хто прагне бути успішним, приділяє увагу вивченню таких предметів, як математика, фізика, хімія, біологія, англійська мова. Саме завдяки точним наукам молодь може здобути престижну професію, працевлаштуватися, мати гарну мотивацію. І найголовніше – отримувати задоволення від своєї роботи.

Керівництво ХДУ створює усі умови для забезпечення якісного освітнього процесу, постійно втілює нові технології. Влітку відкрилися сучасні лабораторії з хімії і робототехніки, у вересні – невеличка їдальня у навчальному корпусі № 5, нещодавно відбулося відкриття оновленої спортивної зали, будується сучасний басейн.

Час швидкоплинний. І вже через 3-5 років саме ці хлопці та дівчата, я впевнений, прийдуть до нашого вишу, на їхні плечі буде покладена відповідальна місія – творити майбутнє Херсонщини та рідної держави» – наголосив ректор ХДУ О. Співаковський.

Залишити відповідь