Херсонські рятувальники підтримали акцію запорізьких колег «Подаруй ялинці Новий рік»

19 грудня у День святого Миколая Служба порятунку Херсонщини вітала зі святом 33 своїх підшефних в обласній школі-інтернаті ім.Т.Г.Шевченка. Дітям подарували солодощі і сосну в горщику, чим підтримали акцію запорізьких колег «Подаруй ялинці Новий рік». Мета цієї акції – привернути увагу населення до безпечного святкування новорічних та різдвяних свят! Тож подаровану сосну буде висаджено навесні у відкритий грунт біля інтернату.
Слід сказати, що вихованці навчального закладу також готувалися до свята і напередодні взяли участь у виставці «Альтернативна ялинка». Тобто вони вже пройнялися необхідністю дбайливого ставлення до природи і готові зустрічати новорічні і різдвяні свята без лісової красуні. Адже є альтернатива.
Традиційно психологи обласного відомства нагадали підшефним і їх вчителям основні правила безпечної поведінки під час святкування і зимових канікул. Щоб до навчального процесу всі повернулися здоровими і не травмованими.
Крім того, херсонські рятувальники напередодні Дня святого Миколая також висадили ялинку на території Головного управління ДСНС області біля меморіалу «Тим, хто врятував світ…»
Отож, турбота про збереження екосистем проявляється не тільки у профілактичній роботі, а і на ділі.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь