Херсонщина: у Каланчацькому районі відкрився черговий підрозділ МПО

На Херсонщині відкрився черговий підрозділ місцевої пожежної охорони. Цього разу важлива для людей подія відбулася у с. Роздольне Каланчацької об’єднаної територіальної громади Каланчацького району.
В урочистому відкритті МПО взяли участь заступниця начальника Головного управління ДСНС України у Херсонській області Катерина Гаврилова, голова Роздольненської сільської ради Ігор Семержий, перший заступник Каланчацької селищної ради Андрій Лабушний та начальник Каланчацького районного підрозділу ГУ ДСНС області Олександр Бабич. Новостворений підрозділ пожежної охорони ліквідовуватиме пожежі на території Роздольненської сільської ради.
Голова сільради Ігор Семержий наголосив на необхідності функціонування місцевої пожежної охорони, адже безпека людей, їх домівок, екосистем та великих площ врожаю – це пріоритет сьогодення.
Заступниця начальника Головного управління ДСНС у Херсонській області Катерина Гаврилова у свої промові щиро подякувала всім присутнім за те, що завдяки їх зусиллям у професійних рятувальників стає все більше помічників на місцях і значимість професії «рятувальник» зростає.
По закінченні урочистої частини місцеві дітлахи мали змогу подивитися пожежний автомобіль і відчути себе справжніми рятувальниками.

About Федоренко Оксана

View all posts by Федоренко Оксана →

Залишити відповідь